Per què associar-se?

Franqueses: cinc pobles diferents, sota un nom comú. I com ho fas perquè tots vagin a la una? No és fàcil. I si parlem del petit comerç, encara menys! Quina proximitat hi pot haver entre cada un d’ells? Què ens uneix o ens separa? Val la pena fer coses junts per tirar endavant un poble?

Doncs sí! Un sí en majúscules, per estar orgullosos d’on vivim i treballem. Hi ha de tot en aquest poble. Només faltaria! I per tant hi ha lloc per a tothom, per a tot tipus de negocis. I tot ens enriqueix! Diversitat de negocis i de serveis, d’habitants i de consumidors, de totes mides i colors.

A la gent de les Franqueses us dic que no doneu per perdut el comerç del poble. Sapigueu que hi ha molta gent forta i valenta, que aixeca la persiana cada dia amb il·lusió per oferir el millor de si mateixa i del seu comerç. Confieu en ells, en el què us ofereixen, perquè és un bon comerç, dona vida i servei, i és un bon termòmetre de la salut del poble!

I per això existeix LFComerç que engloba més de 40 negocis que donen moviment al poble. I si encara no us heu associat, vull dir-vos que val la pena. Perquè fem pinya, sortim al carrer, ens fem veure, i fem sentir la nostra veu, fins i tot a l’Ajuntament!

I entre tots fem de les Franqueses un poble, cinc nuclis, ben vius i actius!!!

ESTEL ARMENGOL

Presidenta de LFComerç

Associació de Botiguers, Comerciants i Profesionals de Les Franqueses del Vallès