Joves de Les Franqueses!

Durant aquestes últimes setmanes les JERC de les Franqueses hem lluitat i continuarem lluitant conjuntament amb altres organitzacions i partits polítics, per tal d’aconseguir la REPÚBLICA CATALANA.

Aquests dies ens hem enfrontat directament amb la repressió desmesurada de l’Estat espanyol, un estat i una dinastia borbònica que es fonamenten a base d’estafes i de corrupció, en detriment del seu poble, i que es camuflen, amb l’ajut dels mitjans de comunicació, fent apologia d’un nacionalisme frenètic i radical sota el lema “Una grande y libre”.

No ens n’oblidem, estem escrivint la història, una història que es va començar a escriure fa uns anys, i que culminarà amb l’anhelada proclamació d’independència. Hem d’estar orgulloses de la nostra feina com a poble, un poble que ha estat a l’alçada de la situació, garantint amb tots els nostres esforços l’exercici del vot d’autodeterminació, la nostra sobirania.

La posició de les JERC és clara: defensar el mandat democràtic que el poble de Catalunya determinà el passat 1 d’octubre. Un dia on vam rebre molts cops per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, però tot i així vam guanyar, ja que la DEMOCRÀCIA sempre guanya.  Ara més que mai, cal sortir al carrer a defensar la sobirania del poble de Catalunya i les seves institucions. Ni un pas enrere!, hem arribat fins aquí i no ens rendirem pas!

Per tots aquests motius, des de les JERC, fem una crida a tot el jovent perquè surti al carrer i es manifesti a favor dels drets democràtics.

Des d’aquí tot el nostre suport als presos polítics, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez; esperem que torneu ben aviat a casa. Recordar també a tots aquells hereus del franquisme, que encara continuen governant Espanya, que a diferència d’ells no recorrerem a la violència, sinó sempre a la paraula i al diàleg. SOM GENT DE PAU.

JERC les Franqueses