Crida a recollir material per a nadons

L’Ajuntament i l’Associació Sociocultural Manà han impulsat el Projecte Nadó que pretén recollir material per a aquelles famílies que han tingut recentment un nadó i que es troben en dificultats econòmiques. En concret es fa una crida a la ciutadania a recollir material de puericultura com cotxets, cadiretes, trones o llitets que actualment es trobin en desús o a fer donacions econòmiques per tal de poder adquirir roba infantil o productes d’higiene. Els productes recollits es destinaran fonamental a infants que tenen entre 0 i 24 mesos.

La idea de la campanya no és en cap cas substituir els ajuts públics als que ja poden accedir aquestes famílies, sinó complementar-los. En aquest sentit, si desitgeu col·laborar amb aquest projecte, podeu trucar al telèfon 626.442.337 o dirigir-vos directament a la seu de l’Associació Manà (carrer Aragó, 24, Bellavista), els dilluns de 9 a 13 h i els dimecres de 18:30 a 19:30 h. Recordeu que l’Associació Sociocultural Manà és una entitat d’origen evangèlic que va néixer l’any 2006 a Barcelona, però des de 2015 està establerta al nostre municipi. Entre d’altres iniciatives, ha estat una de les impulsores del banc d’aliments a les Franqueses.