Bertus Compañó ens deixa als 42 anys 

Bertus Compañó, actor, dramaturg i pedagog de Corró d’Avall, ens va deixar el passat 7 de setembre a causa d’un problema cardíac. Compañó, de 42 anys, havia desenvolupat una intensa activitat artística des de ben jove. Podríem destacar que va ser l’impulsor del grup de teatre Vainilla Lila, amb la qual va tirar endavant obres com Nens de Paper (o el somriure dels gomets)Vainilla Lila 10 – Papallona vola Cosint silencis. Les obres de Compañó destacaven sempre pel seu risc i la seva originalitat, la qual cosa li va valdre diversos reconeixements, entre els quals el premi Home dels Nassos 2009 per la direcció de l’obra Vidas Melódicas o el premi Stage Theatre Lió com a millor actor per les obres Nens de paper i Glofussss! 

Compañó vivia amb passió els escenaris i afirmava que el teatre era una eina a través de la qual podia expressar coses que fossin d’ajuda per als altres. Amb les seves obres pretenia no deixar indiferent a ningú. “Vull que les meves obres et facin sentir viu”, afirmava.