300 persones participen a la 25a edició de la Caminada Nocturna

Gairebé 300 persones van prendre part ahir a la nit a la 25a edició de la Caminada Nocturna de Corró d’Avall. I per celebrar aquest esdeveniment enguany la Caminada esdevingué una autèntica festa d’aniversari amb un pastís gegant i focs d’artifici per donar la sortida. A l’arribada tots els participants van poder gaudir d’una xocolatada popular acompanyada d’una magdalena artesana coronada per una espelma.

Garbuix vol agrair a totes les empreses i institucions que han col·laborat amb la Caminada, i en particular a l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall.

Us podeu descarregar les fotos de la Caminada en el següent enllaç: Fotos Caminada 2017

En els propers dies anirem penjant les fotos que manquen. Gràcies a tots els participants!