Una caminada nocturna en pijama!

Dues-centes trenta persones van participar ahir a la nit a la 24a Caminada Nocturna ambientada que organitza la revista Garbuix. Vine a somniar despert  ha estat l’eslògan  que Garbuix ha escollit per presentar l’edició d’aquest any. La plaça de can Ganduxer es va convertir en un dormitori de tamany gegantí: un llit de quatre metres amb les seves tauletes de nit, ovelles blanques i negres que simbolitzaven els bons i mals somnis i molts altres elements de decoració convidaven als participants a estirar-se damunt el llit i fer-se una fotografia abans de donar el tret de sortida.

En una nit sense lluna i força càlida, els 8 quilòmetres de passejada transcorrien per camps i boscos de Corró d’Avall i  Marata. Alguns dels participants van respondre a la crida que es feia des de l’organització, fent la caminada en pijama.

Com ja es tradició, la Caminada va finalitzar amb una xocolatada popular i coca i un sorteig dels productes aportats per prop de quaranta comerços i establiments tant del municipi com de fora d’aquest. Destaquem que tots la majoria de nens i nenes i bona part dels assistents a la Caminada van marxar amb un regal del sorteig cap a casa.1-P1160967 2-P1160927