El Garbuix 104 en pdf: especial eleccions municipals

Des d’aquePortada Garbuix 104st cap de setmana ja podeu trobar als comerços d’arreu del municipi l’edició especial de Garbuix en motiu de les eleccions municipals. Aquest número, que compta amb una portada elaborada pel dissenyador local David Vinagre, incorpora una entrevista a cadascun dels deus candidats a l’alcaldia. L’entrevista és la mateixa per a tots els candidats i aquests han tingut de respondre-la per escrit.

Al llarg de les pàgines podreu conèixer quins són els programes electorals de les diferents formacions així com algus detalls de caire personal dels diferents candidats, com quin cotxe porten o quin és el plat que cuinen millor.

Fe d’errates: A la pàgina 5 de l’edició impressa es diu que la candidatura de Imaginem les Franqueses en Comú-Entesa (ILFC-E) és producte de la confluència entre les Franqueses Imagina, Podem i Iniciativa per Catalunya. En comptes d’ “Iniciativa per Catalunya” hi hauria de dir EUiA.

Clica aquí si vols fullejar la revista 104