Centenars de veïns sense servei telefònic

Centenars de veïns de les Franqueses resten sense servei telefònic d’ençà que el dissabte 28 de març cremà un armari de connexions situat al carrer Sant Joaquim a l’alçada de l’Institut el Til·ler. Malgrat la dimensió del problema, la companyia telefonica no sembla tenir gaire pressa a sol·lucionar la incidència i durant dies no s’ha vist cap operari realitzant operacions de reparació. Això sí, s’ha telefonat molts clients oferint-los la possibilitat de connectar el seu domicili a la xarxa de fibra òptica, donat que aquesta instal·lació no s’ha vist afectada.

Garbuix s’ha posOLYMPUS DIGITAL CAMERAat en contacte amb l’Ajuntament per saber si el consistori havia dut a terme alguna gestió al respecte. Se’ns ha informat que l’Ajuntament havia fet “la trucada de rigor”, però que només se li havia transmès la dada que es tractava d’una “avaria massiva” sense una data fixa per reparar-la.

Cal esperar uan ràpida sol·lució al problema i que s’informi als usuaris sobre la possibilitat de reclamar indemnitzacions.