El proper dissabte 12 de juliol, vine a la 22a Caminada Nocturna de Garbuix!

Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Nocturna de Corró d’Avall, que enguany tindrà lloc el proper dissabte 12 de juliol. Es donarà la sortida des de Can Ganduxé i us podeu venir a inscriure a partir de les 21:30 h. El preu per als socis de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall és de 3,5 € per persona, i de 4 € per a la resta de participants. La Caminada té un recorregut d’aproximadament 9 quilòmetres i tots els participants han de portar una llanterna i una armilla reflectant.

Aquesta és la 22a edició de la Caminada Nocturna. Una edició molt especial perquè coincideix amb el 25è aniversari de la Revista Garbuix. Per celebrar aquesta efemèride, Garbuix comptarà amb la col·laboració de la companyia teatral Milnotes. I és que com bé sabeu els seguidors habituals de la nostra Caminada, cada any està plena de sorpreses, i aquesta vgada no serà una exce 1-22a caminada nocturna garbuix2print-005pció.

Recordeu que durant la caminada se us oferirà un avituallament iq ue a l’arribada podreu degustar xocolata desfeta amb coca. Us esperem a tots!

 

One comment

Comments are closed.