Gairebé 200 persones a la Caminada Nocturna d’enguany!

2013-07-06 19.40.48

Gairebé 200 persones van fer ahir a la nit la Caminada Nocturna que organitzava per 21a vegada la revista Garbuix. Enguany estava dedicada a la transhumància i tots els caminants van etsar sorpresos de veure 2 ovelles i 3 xais nascuts no feia 24h. Tothom decidit a buscar pel camí el be negre amb potes rosses qeu cap caminent va poder trobar.

Com a recompensa tothom va gaudir d’una bona i calorosa vetllada i una bona xocolata desfeta en acabar.

Podeu veure les fotos de la caminada aquí. (s’aniran actualitzant durant el dia)

Gràcies a tots el participants i esperem veure-us l’any vinent!

logos caminada_web

CaminadaNocturna2013

 

2 comments

  1. Bona Tarda!!! No puc expresar la meva gratitut davant del detall que vareu tenir ahir a la nit amb mi. Es gracies a vosaltres que dediqueu tan esforç i entusiasme, el que fa que la caminada sigui el que es. Aixi doncs si algu ha de premirar quelcom, aquest soc jo. Moltissimes gracies per tot, en especial el detall, el cual guardo com el meu millor tresor. Fins l’any que ve!!!!

Comments are closed.