15a edició del cicle de conferències de Marata

Constantí Stefanescu a la conferència sobre papallones
Constantí Stefanescu a la conferència sobre papallones

El cicle de conferències Trobem-nos i parlem-ne, de Marata, de nou va tenir una resposta molt satisfactòria per part del públic, amb una mitjana d’una cinquantena d’assistents per sessió. Organitzat pel Centre Cultural, enguany es van fer quatre conferències entre el febrer i el març, que van versar sobre la llet, a càrrec del catedràtic de Producció Animal, Sergi Casalmiglia; el tresor de la República, per la historiadora Assumpta Montellà; la cuina, amb el crític gastronòmic, Jaume Fàbrega i, les papallones, amb el doctor en biologia, Constantí Stefanescu. Aquest cicle és un espai de trobada, d’aprenentatge i de debat, tal com s’ha dut a terme en els darrers 15 anys que se celebra de manera ininterrumpuda.

Mercè Masjuan

Centre Cultural de Marata