La Festa de Carnaval es consolida


De mica en mica, el Carnaval de les Franqueses del Vallès atrau més gent i més comparses. Recordem que es tracta de dues rues simultànies que surten des de Corró d’Avall i Bellavista i es troben a la zona esportiva municipal, on es fa el fi de festa. Per això, tot i l’organització del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, el Patronat Municipal d’Esports també hi col·labora.

Aquest any, el dissabte 13 de febrer va reunir a 11 comparses. Des de Can Ganduxer van sortir, entre altres, les comparses Circ Ganduxety, del Casal Infantil de Corró d’Avall (2ª classificada infantil); L’esmorzar de l’Escola Camins, de l’AMPA Escola Camins (que acabaria sent la guanyadora en la modalitat d’adults) i Orkos, d’uns veïns del poble (3ª classificada en adults). Les comparses vingudes des de Bellavista van ser, entre altres, Grease, de l’AV de Bellavista (2ª classificada en adults); Bob Esponja, de l’AMPA Bellavista-Joan Camps i Giró (guanyadora en la modalitat infantil); i El món i l’univers, del Casal Infantil de Bellavista (3ª classificada en infantil).

La gran festa final de Carnestoltes 2010 va comptar amb l’assistència de Sa Majestat Carnestoltes, un espectacle de foc d’Els Encedraires i una xocolatada. Després, va seguir el lliurament de premis del concurs de comparses, presidit per l’alcalde Esteve Ribalta. El Carnestoltes 2010 a les Franqueses, respectat aquest any per les condicions meteorològiques, fa finalitzar amb un ball de fi de festa.