Montserrat Carulla actua a Bellavista

El dissabte 21 de febrer, la coneguda actriu Montserrat Carulla va ser a les Franqueses per presentar l’espectacle “Itinerari de Paraules”. El teatre auditori de Bellavista fou l’escenari escollit per dur a terme aquest muntatge, que la pròpia actriu va definir com de “petit format”. Un espectacle –va dir Carulla- destinat especialment a aquelles persones a qui els agraden les paraules i els llibres. Així, durant poc més d’una hora, Carulla feu una lectura dramatitzada de diversos poemes i contes d’autors com Quim Monzó, Isabel-Clara Simó, Miquel Martí i Pol o Mercè Rodoreda.

Aquest acte, organitzat per la Regidoria de Polítiques Socials, Igualtat i Sanitat tenia l’objectiu de promocionar les aportacions de les dones a la cultura, quan faltaven pocs dies per a la celebració del Dia Internacional de la Dona. Tanmateix, fou una llàstima la minsa resposta del públic, donat que tan sols una trentena de persones van assistir-hi.