2a edició de l’Aventura és l’aventura

A finals del mes de febrer es va donar el tret de sortida a la segona edició de l’Aventura és l’aventura, una cursa de BTT adreçada a tots els amants de la bicicleta de muntanya. Tal i com es va fer l’any passat, l’organització va marcar dos circuits, un de 16km de recorregut, adequat per a l’aficionat principiant o familiar; i l’altre destinat a corredors preparats, amb gairebé 40km i molts trams per senders.

Tot i que el cap de setmana amenaçava ser molt plujós i els camins estaven força enfangats, el matí del diumenge no hi van haver pluges i la prova va reunir 380 corredors. La Unió Ciclista les Franqueses valora molt positivament l’execució de la diada i agraeix el suport als participants i a la seixantena de voluntaris que van ajudar a l’organització.