La futbolista Aitana Bonmatí visita l’AE Ramassà 

La jugadora del FC Barcelona Aitana Bonmatí va visitar fa unes setmanes l’equip de refugiades que ha impulsat l’Associació Esportiva Ramassà del nostre municipi. Aquest equip va néixer al maig de 2021 i agrupa una trentena de dones refugiades, sol·licitants d’asil i migrades residents a Catalunya. La iniciativa, que té com a objectiu facilitar la integració d’aquestes persones, forma part del Projecte Spring de la Fundació Barça, que finança la Unió Europea i que també es desenvolupa a països com Dinamarca, Alemanya o Grècia.  

Aitana Bonmatí és jugadora del Barça des de 2016. Entre d’altres títols, ha guanyat 3 lligues espanyoles i una Lliga de Campions, i ha estat nominada com a millor jugadora a la Pilota d’Or. Amb la seva visita a l’AE Ramassar va voler mostrar el seu suport a la iniciativa social d’aquest club.