Guardó europeu per a l’escola Joan Sanpera 

L’Escola Joan Sanpera i Torras ha rebut el premi Europeu a l’ensenyament Innovador que reconeix les millors iniciatives desenvolupades dins del programa ERASMUS+. En concret, aquesta escola de Corró d’Avall ha estat reconeguda pel projecte “Agafa l’E-tren” que va dur a terme al llarg dels anys 2017-2019 conjuntament amb altres centres de Polònia, Itàlia, Lituània, Grècia i Eslovàquia. 

La iniciativa, que també ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Cal Gavatx, consistia en enllaçar escoles de diferents països a partir de valors compartits com ara la consciència ecològica i el respecte per al medi ambient, o l’intercanvi cultural i la potenciació de la ciutadania europea. Tot plegat ha portat a alumnes dels diferents països a conèixer-se i a impulsar un projecte comú al voltant d’una maqueta de tren.   

Només 4 escoles d’arreu de l’estat i 98 al conjunt de la Unió Europea han rebut aquesta distinció que vol promoure les pràctiques d’excel·lència educativa.