La pluja, contradiccions no desitjades 

La sequera és ben palesa i com diuen els experts, la situació anirà a pitjor. Esperem l’aigua amb candeletes i preguem que un cel gris descarregui alguna gotellada i sigui motiu de notícia. Les darreres setmanes ha plogut, però no és pas una bona notícia pels equipaments municipals. La majoria d’edificis, mancats de manteniment i reformes, estan en un estat francament pèssim. Entra aigua per les lluernes dels dos poliesportius, el de Corró d’Avall i el de Can Prat, i deixa les pistes inutilitzades amb l’empipament d’equips, jugadors i famílies. L’aigua entra amb la mateixa facilitat per qualsevol coberta del Consell del Poble de Corró d’Amunt o del Centre Agrari de can Ribas. Inunda el sota escenari del casal de Corró d’Avall. La pluja té el camí fet de fa anys, marca uns regalims que llisquen tranquil·lament per parets, tubs d’instal·lacions, endolls, arrambadors i parquets. Fa embassaments capritxosos a canals, entre teules i a les gàrgoles, deixant créixer herbes a l’exterior i fongs i verdet a l’interior. El més alarmant és que Junts segueix parlant de superàvit i promet nou pavelló quan el que calia és pressupost per, com a mínim, oferir unes instal·lacions dignes i segures, sense oblidar-nos tampoc de l’edifici de l’Ajuntament.  

Imma Ortega Martí 

Regidora d’urbanisme d’Imagina Esquerra-Acord Municipal 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *