En Geroni Ginestí ens ha deixat 

Corró d’Avall ha perdut una persona de poble, fill de l’estanc, escolà, empresari emprenedor, sempre col·laborador de moltes entitats, tant esportives com culturals. Era una persona positiva, animada i amb bon humor. Ara ens queda el record d’un home que estimava el seu poble en tots els sentits. 

Feia molts anys, des de joves, que formàvem una colla. Aquesta va anar creixent amb l’arribada dels fills. Tots junts, fèiem activitats de tota mena, i ens sentíem com una família; gaudíem al màxim de l’amistat i del temps de lleure.  

En Geroni ha estat, per a nosaltres, un gran amic, dels de debò, dels que sempre feia per a un i per a l’altre i dels que no ens fallava mai.  

Ens ha deixat, abans d’hora, tant a la família com a nosaltres. El recordarem i el trobarem a faltar.  

La colla