Article presentació del conte L’OBJECTE MISTERIÓS 

El passat dissabte 12 de novembre a les 12h va tenir lloc a Les Franqueses, a la sala d’actes de la biblioteca de Corró d’Avall, a Can Prat, la presentació del conte «L’objecte misteriós», escrit pel franquesí Antoni Argent i il·lustrat pel garriguenc Pablo Allende. 

L’acte va comptar amb la col·laboració del regidor d’educació de l’ajuntament de Les Franqueses, el sr. José Antonio Aguilera, i un bon nombre d’assistents que no es van voler perdre l’activitat. 

El conte s’emmarca dins el projecte CAP INFANT SENSE CONTE, creat l’any 2013 amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector i la creativitat dels infants. 

Com en altres contes publicats dins el projecte esmentat, les il·lustracions no estan pintades perquè cada infant, o qui les vulgui pintar, pugui personalitzar el seu conte. L’il·lustrador,  alumne del curs de dibuix al Centre Cultural Can Font de Les Franqueses, ha plasmat a la perfecció les paraules en imatges. En Pablo va manifestar la gran experiència que ha estat participar en el projecte i ser un dels protagonistes d’aquest conte que ens parla de la lectura com una font d’enriquiment, d’alliberació, de creixement, de ser lliures. 

El conte ha estat imprès per la impremta IGRAFIC, està traduït a l’anglès i s’han imprès 5.000 exemplars gràcies a la col·laboració d’empreses de la comarca. 

 

 Antoni Argent