El nostre compromís: creació de carrils bici per connectar els 5 pobles de les Franqueses  

La forma en què ens movem genera importants impactes en el medi ambient, la nostra salut i l’espai públic, per això des del PSC de les Franqueses apostem per la creació de carrils bici a tot el municipi, que connectin els cinc pobles entre si, les Franqueses amb la resta de municipis i l’accés dels nostres veïns i veïnes als principals equipaments. 

Desplaçar-se en bicicleta o patinet és ràpid, sostenible, econòmic i saludable, però és imprescindible disposar d’una infraestructura que permeti, faciliti, promogui i faci compatible i segura aquesta mobilitat amb la resta de vehicles. En els pròxims mesos i durant els pròxims anys les Franqueses s’anirà transformant per acollir els carrils bicis, serà una transformació amable i efectiva, perquè la farem per fases, minimitzant l’impacte tant en la ciutadania com en la mobilitat de la resta de vehicles. 

Fomentem i treballem perquè l’ús de bicicleta sigui un mitjà de transport habitual a les Franqueses, perquè pels nostres veïns i veïnes volem més salut, millor mobilitat i més qualitat de vida. 

PSC de Les Franqueses