No podem estar més contentes! O… potser sí? Ambivalències

Des de Mirall, -entitat feminista adscrita a l’Ajuntament de les Franqueses i on ens arriba d’ençà que ens vam constituir l’any 2018 problemàtiques de dones que sospiten patir violència masclista, derivant-les al circuit corresponent municipal per tal de fer el seguiment en cada cas- ens hem assabentat, pel butlletí municipal, que entrarà en funcionament un nou SIAD, on s’oferirà un servei integral especialitzat en casos de violència de gènere i on un dels eixos programats és treballar en xarxa amb associacions del municipi.

Celebrem la iniciativa de promoure processos participatius en les decisions importants del nostre municipi i estarem atentes i en alerta a la fórmula comunicativa “amb perspectiva de gènere” que promou el consistori: la premsa, per abordar de manera estratègica i conjunta la justícia de gènere cap a un model de municipi considerat feminista.

De la mateixa manera, celebrem la iniciativa d’aquest consistori en el marc del Dia de l’Orgull de la instal·lació dels tres semàfors inclusius LGTBI+; una gran inversió econòmica, d’energia, innovadora i d’un aspecte transformador i coeducador pels punts estratègics on són posicionats.

Laura Martínez Amores

Integrant de l’Associació Mirall. Feminisme d’Acció Social