Roben 12.000 càpsules de cafè a Llerona

El passat 8 d’abril tres homes de 30, 37 i 44 anys foren detinguts després d’una espectacular persecució per part dels Mossos d’Esquadra. Els fets s’iniciaren quan una patrulla de Mossos d’Esquadra va detectar un cotxe sospitós amb tres homes encaputxats al seu interior. Després d’ordenar, sense èxit, que s’aturessin, finalment el vehicle fou interceptat a Mollet.

La sorpresa va arribar quan els agents van comprovar que a l’interior de l’automòbil hi havia 12.000 càpsules de cafè que havien sostret d’un camió que estava aturat al Polígon Industrial de Llerona. Els lladres van fer servir el mètode del “teloner”, és a dir van tallar la lona del tràiler per tal d’aconseguir una mercaderia d’un valor d’uns 7.000 euros. Els detinguts estan acusats de furt i de desobediència i resistència a l’autoritat.