Celebrem 10 anys!

Vuit mares unides al postpart per la manera d’entendre la maternitat van crear un espai per compartir experiències i propostes amb altres famílies. El 17 de juny de 2011, amb la realització d’un taller de porta-nadons al jardinet de la comunitat de veïns i veïnes de dues de les cofundadores, naixia l’Associació Espai Nadó-Espai Infant.

Fa 10 anys que fomentem la lactància materna i la criança conscient amb activitats per a famílies embarassades i amb infants de 0 a 9 anys: trobades setmanals obertes i gratuïtes, rotllanes, xerrades, jocs, tallers (biodansa, anglès, ioga, música, cuina, massatges) sempre en companyia dels nostres infants. Hem col·laborat amb Sardanistes Franquesins, Encendraires, la Cívica, comissions de Festa Major, i som presents a fires i festes.

Bufem les espelmes desitjant que l’ajuntament acompanyi i recolzi el teixit associatiu, motor social del poble, però la invisibilització d’actes o iniciatives, com a Sant Jordi o a la col·laboració al Pla Local de Salut, no es correspon a la iniciativa i voluntat de col·laboració de les entitats.

Amb energies renovades, nova imatge i una programació especial carregada de cultura, ecologia, descoberta de l’entorn, humor i molta dolçor, us esperem a la nostra celebració!

Associació ENEI