Neix l’Ateneu Popular La Tintorera 

Fa poques setmanes es va inaugurar a Corró d’Avall, l’Ateneu Popular La Tintorera. Està impulsat per una cinquantena de veïns del municipi i la seva seu està situada a la carretera de Ribes, just davant l’estació de ferrocarrils.  

En paraules dels seus fundadors, la Tintorera neix inspirada en els “valors recollits a l’ideari republicà” i amb l’objectiu de “crear un espai on trobar-nos, on somiar plegats, on debatre junts, on compartir inquietuds, on consumir cultura i també generar-ne”. La Tintorera es planteja com un espai obert a les inquietuds dels veïns del municipi on puguin aixoplugar-s’hi tota mena d’activitats de tipus cultural, cívic, social… En les poques setmanes de funcionament, ha acollit des de presentacions de llibres, a concerts musicals o xerrades divulgatives. Podeu conèixer les activitats que organitzen a través de la seva pàgina web www.latintorera.cat