Al vostre costat

Amb la declaració de l’estat d’alarma pel COVID19 l’equip del PSC les Franqueses estem molt pendents de les necessitats dels nostres veïns i veïnes. La crisi del coronavirus està tensant el nostre sistema sanitari, social i econòmic, però també ha provocat el sorgiment de multituds d’iniciatives solidàries. Aquest confinament excepcional que estem vivint és, sens dubte, una situació extrema que està donant lloc a què moltes persones posem a disposició de les altres tot el nostre potencial solidari i creatiu per a fer més suportable la situació i ajudar a qui més ho necessita. SOLIDARITAT I SUMA són dos dels pilars d’acció i treball del nostre equip. Pilars aferrats a la nostra forma de treballar que, en temps de crisi, com el que estem vivint, constitueixen una base necessària, ferma i assenyada per donar respostes a situacions d’emergència. 

No volem deixar d’agrair la solidaritat dels franquesins i franquesines, sigui mitjançant donacions, confeccionant bates o mascaretes o omplint d’aplaudiments els balcons i terrasses cada vespre. Aplaudiments que arriben al personal sanitari i de neteja, als establiments alimentaris i farmacèutics i als cossos i forces de seguretat.
Des del PSC les Franqueses seguim treballant perquè estem i estarem sempre al vostre costat. 

Grup Municipal PSC Les Franqueses