La Caminada Nocturna de Corró d’Avall tindrà lloc el proper 29 de juny

Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Nocturna de Corró d’Avall, que un any més organitza la revista Garbuix. Enguany la Caminada s’avança un xic respecte a les dates habituals i tindrà lloc el proper dissabte 29 de juny.

Recordeu que la sortida tindrà lloc a les 22 h, tot i que des de les 21:30 h. ja podreu adquirir els tiquets. El preu de la Caminada és de 3 € per als menors de 16 anys i de 4 € per a tota la resta de participants. Al llarg del recorregut se us oferiran diversos avituallaments i al final podreu gaudir de xocolata desfeta i participar del sorteig de regals.

Tot i que el recorregut complet és de 9 quilòmetres, també s’ofereix la possibilitat que aquelles persones amb més dificultats facin un trajecte de 4,5 km. Recordeu que és important que vingueu equipats amb una llanterna i amb una armilla reflectant.

Com sempre la Caminada Nocturna estarà centrada al voltant d’una temàtica sorpresa. El lema escollit per a aquesta edició és “Vine a cremar-ho tot”, una frase que dona algunes pistes sobre què es trobaran els caminants.

2 comments

  1. Bones Sr & Sra de la revista Garbuix. com l’any passat vaig fer, m’agradaria aquest any tornar a participar en els regals del sorteig, espero que no hi hagui cap problema, per si no us enrecordeu soc el de Xocovic ;). Ja hem direu alguna cosa, gracies.

Comments are closed.