Una caminada amb aire de revetlla (Fotos!)

Garbuix ha organitzat el dissabte 29 de juny la 27a edició de la  Caminada Nocturna de Corró d’Avall. En aquesta ocasió, la caminada portava per títol “Vine a cremar-ho tot” , fent referència a les revetlles d’aquests dies. Enguany la plaça de can Ganduxer es va engalanar amb llums, banderoles, una gran foguera i fins i tot un escenari per als músics.

Abans de l’inici de l’activitat, els caminaires es van convertir en els músics i cantants del grup i es van poder fotografiar en un gran photocall que ambientava i donava un sentit especial a l’acte.

El recorregut que passava per camins de Corró d’Avall i Marata tenia el punt i final a la nau de can Ganduxer. Aquí, l’habitual xocolatada, acompanyada de coca, obsequi de la pastisseria artesana Art i Dolç de Corró d’Avall, convidaven els caminaires a asseure’s i veure la projecció de les fotografies que s’havien anat fent des de la sortida i durant tot el recorregut.

En aquesta edició, s’ha mantingut el recorregut de 9 quilòmetres i s’ha consolidat un recorregut més curt, d’uns 5 quilòmetres, pensat per a aquelles famílies que hi participen amb infants.

El sorteig que tanca l’activitat, amb més de cent obsequis, va tenir, un cop més, els dos bitllets d’avió de la companyia de Vueling com a obsequi més esperat. En aquesta ocasió, una parella de Bigues han estat els afortunats.

Des de l’organització s’han pres mesures per vetllar per l’alt risc d’incendi forestal i per pal·liar la forta onada de calor. Malgrat les condicions meteorològiques de la setmana i l’avançament de la data habitual –dues setmanes abans-, estem satisfets de la convocatòria de més de dos-cents participants. Garbuix agraeix el recolzament que ha rebut dels col·laboradors, així com de les entitats, empreses i comerços locals que recolzen la proposta.

Si ho desitgeu podeu veure totes les fotos de Caminada a través d’aquest enllaç: Fotos Caminada 2019