Tretze anys de Sector N (i el més calent és a l’aigüera) 

Sector N: Uns 450.000 m² de terreny a l’esquerra de la carretera, anant de Granollers a Cardedeu, des de la rotonda de la Ronda Nord fins a la indústria química Sandoz.  

Al 2005, un govern de CiU va iniciar el projecte, ocupant, de passada, un trosset del terme de la Roca. Després, un govern del PSC  és va encarregar de gastar milions d’euros cobrats a d’altres sectors del municipi (Parc del Falgar, on encara arrosseguem deutes), per pagar a les constructores abans d’aturar les obres. Dos governs conjunts de CiU (PdCat) i PSC han aconseguit gastar més diners, endeutar l’Ajuntament en uns quatre milions d’euros nous, cedir el millor terreny del sector a una empresa privada (sense cobrar cap lloguer) pels propers 50 anys,  tornar a pagar per estudis i treballs ja fets i rebaixar al mínim la qualitat dels serveis del polígon industrial previst per reduir-ne costos.  

Ara mateix, les obres del sector tornen a estar aturades. Amb 200 paraules només podem despertar el vostre interès sobre una “patata calenta” del municipi on, paradoxalment, el més calent és a l’aigüera.  Tret dels diners que s’hi belluguen, que potser ja cremen.  

 Àngel Profitós 

Regidor d’ERC