14 de juliol, data per a la 26 a Caminada Nocturna de Corró d’Avall

De mica en mica es comencen a saber detalls sobre la propera edició de la Caminada Nocturna de Corró d’Avall que tindrà lloc el proper 14 de juliol. D’entrada el títol; enguany la Caminada es desenvoluparà sota el lema “estem ratllats” i promet ser una de les edicions més divertides dels darrers anys.

Recordeu que el recorregut de la Caminada té una extensió d’uns 9 quilòmetres i que per participar-hi cal portar llum i armilla reflectant. Les inscripcions,  que tindran lloc el mateix dia de la Caminada, començaran a les 21:15 h. i la sortida es donarà a les 22 h. des de la Nau de Can Ganduxé.

Recordeu que participar a la Caminada val quatre euros (3 per als menors de 16 anys) i que al llarg del recorregut trobareu dos avituallaments. Al final de tot podreu degustar la tradicional xocolata desfeta i participar en el sorteig de regals.

7 comments

 1. Bon dia Anna;

  Pel tema del logo tinc una foto baixada amb el nom de l’empresa, com us puc fer arribar el JPG??? I si es massa gran us paso algun altre mes petitonet, vosaltres direu.
  Gracies.

 2. Demana per l’Anna o per l’Agustí.

  De tota manera, necessitaríem que ens recordessis qui és el proveïdor i -si és possible- que ens passis el logo. Així el projeectaríem .

  Gràcies de nou!

 3. Bon dia revista garbuix.
  M’agradaria comentar un petit assumpte.
  M’agradaria colaborar amb els obsequis del sorteig amb una caixa de barretes de xocolata negre com les que us vaig donar a vosaltres aquell any. Com ho veiu???? Si no teniu la meva adreça de e-mail per contestar-me us la facilitare amb molt de gust.
  Gracies i ens veiem el dia 14 de juliol.

Comments are closed.