Quina ratllada!

Amb aquesta expressió va concloure ahir nit va concloure la 26a edició de la Caminada Nocturna de Corró d’Avall, organitzada per l’Associació Revista Garbuix amb el suport de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, l’Ajuntament de les Franqueses, el Patronat Municipal de Cultura i una trentena de col·laboradors.

La caminada va tenir una assistència record de 330 participants en una nit amb una temperatura magnífica i un ambient alegre i distès.

Enguany la temàtica de la caminada girava entorn el lema «Estem ratllats» i l’ambientació del pati de can Ganduxer estava ambientat de colors blancs i vermell reproduint un terrat típic i tot de personatges a ratlles blanques i vermelles. Molts caminaires es van afegir a la festa i van lluir també les ratlles blanques i vermelles.

La caminada va transcórrer sense incidents per un recorregut circular fins a Marata que va fer les delícies de tothom.

En acabar hi va haver un sorteig de regals aportats per els nostres col·laboradors que va fer contents a petits i grans.

Podeu veure les fotografies de l’esdeveniment al següent enllaç:

FOTOGRAFIES CAMINADA NOCTURNA 2018