Resistència independentista catalana

Ara, després de diversos mesos d’inseguretat, ja podem dir que el procés d’independència català ha estat o està sent un desastre. ‘Espanya ha guanyat’ diuen molts. Però pocs s’atreveixen a recordar que els catalans continuem volent la independència i que encara som majoria a Catalunya. Tanmateix, hi ha un grup de catalans que sí que ho diu i que va més enllà.

Des de la Resistència Independentista Catalana (RIC) defensem la idea de que la raó del fracàs estrepitós del procés rau en la subordinació total de la classe política de Catalunya al govern de Madrid. Dit d’una altra manera: els nostres representants polítics ens han conduit a propòsit a un carreró sense sortida, sempre servint els interessos de Castella.

Per aquesta raó, la cara visible del moviment RIC, en David Raventós, està gravant setmanalment per la cadena escocesa de ràdio KA Radio el seu programa de divulgació informativa HADRIAN RADIO (YouTube), des d’on destapa setmana rere setmana la mentida que significa pel poble català l’anomenat procés català.

Els actors del procés català, segons Raventós, demostren no ser independentistes de cor sinó de butxaca. Puigdemont, els Jordis, Junqueras, Forcadell,… serien doncs agents espanyols infiltrats des de fa dècades dins la política catalana i col·locats en llocs de poder a conveniència d’un guió que només condueix cap a la desmoralització i desactivació del poble català, mantenint la nostra condició d’esclaus a casa nostra.

Albert Gispert Ganduxé