Recuperem el que és nostre!

Joves de les Franqueses! Continuem amb el cop d’estat provocat pel govern de l’Estat espanyol encobert sota l’article 155 de la Constitució espanyola.
Continuem amb els nostres polítics tancats a la presó i exiliats a l’estranger; ens han bloquejat les nostres institucions; prohibeixen que el nostre govern legítim actuï i exerceixi la voluntat del poble català; cada dia que passa és un dia més de 155, un dia més que tenim el país sotmès a un govern autoritari que només vol anul·lar el poble català.

Un Govern espanyol que no entén de democràcia; un govern corrupte demostrat amb molts casos com la trama Gürtel o el famós M. Rajoy; un govern manipulador i malversador. Un govern espanyol que ho ha pagat car el passat 21 de desembre a les eleccions del Parlament català; un Govern espanyol imposat a la força que no representa a la societat catalana.

Un cop més hem demostrat a l’Estat espanyol que no hem fet, ni fem ,ni farem mai un pas enrere. El poble català va sortir a votar i a manifestar-se democràticament, amb el resultat positiu d’una força independentista guanyadora. D’ara endavant recuperarem el nostre govern legítim i les nostres institucions.

Volem agrair a tots aquells que es van fer apoderats i van acudir als col·legis electorals per implicar-se i garantir el bon funcionament de les eleccions comprovant que no hi haguessin males pràctiques d’altres partits antiindependentistes, com Ciudadanos i els seus apoderats que creaven tensió i malestar a l’ambient dels col·legis electorals. Un cop més han demostrat el poc respecte que tenen cap a la societat catalana.

Àlex Carreras
Portaveu del grup municipal les JERC