Mor Lluís Bertrans, dissenyador i comunicador gràfic

A principis del passat mes d’octubre, el món de la cultura de Corró d’Avall acomiadava en Lluís Bertrans, dissenyador gràfic de professió i altruista vocacional. Tot i que els principals projectes socials i culturals en els que va estar enrolat com a promotor o ferm col·laborador van ser a Granollers –en són exemples la capitania de la colla de Blaus, la coral Polifònica, el projecte Finestra, el projecte InCívics i tants d’altres-, a les Franqueses, Bertrans també va estar molt involucrat a l’Esplai de Llerona, o amb l’organització de gairebé totes les edicions del RockaLlerona. En els darrers anys, també, ha donat un impuls i suport a l’associació les Franqueses Imagina. 

A  l’edat de 44 anys, Lluís Bertrans ha deixat el seu record i l’empremta del seu pas arreu on ha participat. Ara fa 12 anys, la revista Garbuix va fer-li una entrevista plena de vitalitat i franquesa, podeu llegir-la a l’edició 66 de l’octubre de 2005.