El regidor del PP Javier Álvarez dimiteix i deixa el partit 

A mitjans de setembre, el regidor del Partit Popular Javier Álvarez va dimitir de tots els seus càrrecs a l’Ajuntament després que la direcció del partit l’instés a trencar l’acord de govern que fins aquell moment mantenia amb el PDECAT i el PSC. Aquesta petició de trencament hauria tingut lloc perquè els responsables del Partit Popular a nivell català consideraven inacceptable que la seva formació es mantingués en un Govern encapçalat per un alcalde que donava suport al referèndum de l’1 d’octubre. 

Álvarez, però, va mostrar públicament el seu desacord amb aquest posicionament. Va dimitir com a regidor, però no sense abans estripar el carnet del partit. El substituirà, la número 2 de la llista, Martha Edel. Javier Álvarez era actualment el cinquè tinent d’alcalde i el responsable de l’Àrea de Dinamització Econòmica. Amb aquesta baixa, l’equip de Govern es queda amb una majoria de 9 regidors sobre 17. Cal assenyalar que el PSC es manté de moment a l’equip de govern malgrat haver mostrat també el seu desacord amb la col·laboració municipal amb el referèndum de l’1 d’octubre.