La pregunta transparent: Quanta aigua consumeixen els equipaments públics de les Franqueses?  

En aquesta edició, Garbuix inicia una nova secció. A través de la “pregunta transparent” volem  posar llum a realitats a vegades poc conegudes del municipi. Hi ha alguna dada de la gestió  municipal que us interessaria conèixer? Teniu alguna curiositat respecte a alguna entitat? Envieu-nos la vostra consulta a revistagarbuix@gmail.com i ens comprometem a fer-la arribar a aquelles persones o institucions que tenen les dades per respondre-la. 

 

Per començar hem preguntat a l’Ajuntament quin és el consum d’aigua dels equipaments municipals. I la resposta no us deixarà indiferents! L’Ajuntament de les Franqueses, l’any 2023, va gastar en el conjunt dels seus equipaments un total de 39.547 metres cúbics d’aigua. O si voleu expressar-ho en magnituds a les quals hi estem més habituats, prop de 40 milions de litres d’aigua. Perquè us en feu el càrrec, això són pràcticament 16 piscines olímpiques plenes fins al capdamunt.

Mireu, mireu les dades!  

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *