El quilòmetre 17 de la Mitja es dedica a la Viky  

La darrera edició de la mitja marató Granollers-les Franqueses-la Garriga dedica el punt quilomètric 17 a la Victòria Puértolas, per la seva participació activa durant molts anys i, sobretot, per la seva gran personalitat. El dimecres 17 de gener, durant la col·locació de la placa a tocar de la plaça de l’Ajuntament, tant els familiars com els representants de l’organització i els alcaldes de les Franqueses, Granollers, la Garriga i Canovelles van destacar el protagonisme i l’animació que ella sempre aportava durant la celebració de la competició esportiva. 

La Viky és veïna de Corró d’Avall i una persona molt carismàtica i coneguda pels corredors de la Mitja al seu pas pel nucli de l’estació de RENFE. El dia de la cursa, des de primera hora i fins el darrer participant, la Viky esperava i animava efusivament als corredors tot disfressada de cap a peus i amb un megàfon a la mà.     

Des de l’any 2007, l’Associació Esportiva La Mitja reconeix a persones vinculades amb la prova atlètica i que són o han estat part important per l’esdeveniment. La placa de la Viky se suma a les de Josep Palomino, Josep Maria Lloreda, Josep Maria Sagarra i Jordi Madera. 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *