La Coral Xeremella celebra 7 anys de la segona etapa 

La Coral Xeremella va poder finalment celebrar la seva consolidació en aquesta segona etapa, iniciada el 2015. Va ser dissabte 30 d’abril al Teatre Auditori de Bellavista. Aquest projecte va néixer ja fa temps amb la idea de fer el concert el 2020, amb motiu dels cinc anys d’aquesta nova etapa que compta amb el director Daniel Pérez. La pandèmia, però,  ha fet ajornar aquesta celebració dos anys.  

L’espectacle musical ofert vol donar a conèixer el món de la música coral a tots els espectadors. S’utilitza com a fil conductor una de les primeres cançons dels inicis de la Coral i s’exposen les vivències dels cantants, des del punt de partida de la coral fins a l’actualitat. De ben segur que aquest 7è aniversari ha permès lligar la trajectòria de la coral i connectar amb el públic. 

L’espectacle va comptar amb recursos musicals i audiovisuals, perquè cada espectador pogués sentir-se interpel·lat, identificant llocs, viatjant pel nostre entorn, gaudint de costums i paisatges nostres. 

Per assolir aquest repte, la Coral Xeremella ha comptat amb la col·laboració d’una sèrie de patrocinadors, ha recaptat diners participant en actes del municipi (la passada diada de Sant Jordi va tenir una parada a la plaça de l’Espolsada) i ha comptat també amb el suport del Patronat de Cultura de l’Ajuntament de les Franqueses. Des d’aquí volem felicitar-los per l’èxit de l’espectacle i desitjar-los per a molt anys.