Què farà ERC? 

Queda poc més d’un any per a les eleccions municipals i algunes de les incògnites ja s’han aclarit. Per exemple, ja està clar que Francesc Colomé tornarà a ser l’alcaldable de Junts. I fa pocs dies ens han dit que Imma Ortega encapçalarà la llista d’ERC. 

Ara bé, que farà aquesta vegada Esquerra? Es presentarà sola o tornarà a optar per una coalició com en la darrera contesa electoral? Tot fa pensar que fa tres anys algú va decidir experimentar amb el nostre municipi proposant una aliança entre l’espai d’ERC i el dels Comuns. El resultat, com ja és sabut, va ser una patacada descomunal. 

Ara sembla el moment de la formació republicana. Si no és ara, quan poden aconseguir la majoria al municipi? Però també és cert que Esquerra ens té acostumats a decisions que acaben allunyant el seu electorat. No seria estrany alguna nova provatura. Caldrà estar amatents.  

Josep Pérez