Sergi Barjuan, entrenador interí del Barça

En Sergi Barjuan, el noi de les Franqueses, ha exercit com a entrenador del primer equip del FC Barcelona en el període d’interinatge que es va donar des que va ser cessat Ronald Koeman i es va produir l’arribada de Xavi Hernández.

El pas d’en Sergi per la banqueta del Barça s’ha completat sense que hagi conegut la derrota. En total ha dirigit tres partits, dos de Lliga i un de la Lliga de Campions, amb el balanç de dos empats i una victòria. Ara s’ha reincorporat a la disciplina del Barça B, equip que està dirigint des d’aquesta temporada.

La trajectòria com a entrenador d’en Sergi Barjuan ha estat força intensa al llarg de la darrera dècada i ha passat per equips com el Recreativo de Huelva, la Unión Deportiva Almería, el Real Club Esportiu Mallorca o el Hangzhou Greentown de la lliga xinesa.