Polèmica per l’avantprojecte de la construcció d’una residència a Bellavista

El ple municipal del passat mes d’octubre va aprovar l’avantprojecte per a la construcció d’una residència d’avis de prop de 5.000 metres quadrats al carrer del Terme de Bellavista. El nou equipament té previst acollir 110 llits repartits en 17 habitacions dobles i 76 d’individuals. També incorpora 20 places d’aparcament i el cost total és de 8.113.000 €.

La proposta es va aprovar amb els vots a favor de Junts per Catalunya, el PSC i Ciutadans, i amb els vots en contra dels regidors d’Imagina Esquerra en Comú i de la SAL-CUP. Entre els motius argumentats per l’oposició per votar-hi en contra foren l’elevat cost de la inversió i que a causa d’això no estava garantit que hi haguessin disponibles places a preus públics fins d’aquí a molts anys. En aquest sentit es va esmentar que la ubicació triada -en un carrer amb una pendent considerable- condiciona tot el projecte ja que, a banda d’incrementar el cost, obliga a construir dues plantes soterrades. També varen esmentar que responia a un projecte de macroresidència que anava en contra de la tendència actual.

Per la seva banda, l’alcalde va considerar la ubicació de la residència una oportunitat, atesa la vista de la zona,  i va animar els grups de l’oposició a fer aportacions i treballar conjuntament l’execució del projecte.