Semàfors inclusius

El dia 28 de juny és reconegut com el dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ , en què es rememoren els disturbis que van produir-se a Stonewell al 1969 i que es considera el punt d’inflexió de la lluita per la igualtat d’aquest col·lectiu. A les Franqueses, com cada any, la bandera irisada va estar present al balcó de l’Ajuntament; a Bellavista l’Associació Mirall va organitzar un vermut on es va donar la paraula a l’Arlet, que va poder explicar la seva vivència com a dona trans. I des de l’Àrea de Feminisme i Igualtat, dins del marc de la campanya #lliuresdeserquisom, es començà la instal·lació de diversos semàfors inclusius, l’objectiu dels quals és normalitzar la diversitat tant en la manera de sentir-se com en la manera d’estimar; per ara els trobem a la carretera de Ribes i al carrer del Pont.