Es reprenen els concerts de Marata

El passat 29 de desembre, l’església de Santa Coloma de Marata, va acollir el concert “Sant Nadal” que enguany va servir d’homenatge a mossèn Josep Cardús, desaparegut recentment. Com és tradicional, el concert va anar a càrrec del flautista local Claudi Arimany, el qual va estar acompanyat en aquesta ocasió pels músics Eduard Sánchez, Marc Renau i Pedro Rodríguez i per la soprano Soledad Cardoso.

Aquest és el primer concert que té lloc a Marata després de la mort de mossèn Cardús. L’any 1973, Cardús va impulsar la celebració regular de concerts de música clàssica a l’església i des d’aleshores en va organitzar prop de 240, sota l’empara del Centre Cultural de Marata. Ara, però, s’ha constituït una nova comissió organitzadora que ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a aquesta iniciativa, malgrat que, de manera immediata, l’assistència als recitals estarà condicionada per les limitacions imposades per la pandèmia. Si voleu rebre més informació sobre aquests concerts podeu escriure a l’adreça concertsdemarata@gmail.com.