VOLUNTARIS PELS SANITARIS 

Després d’una jornada de feina, amb una tensió especial degut al coronavirus, arribar a casa i haver-te de cosir bates amb bosses d’escombraries no és un descans merescut. Malgrat això, aquesta era l’única alternativa que tenien els sanitaris de les Franqueses quan esclatà la crisi.  

Les notícies corren ràpid i afortunadament hi ha qui va intentar posar-hi solució. Ben ràpidament l’ajuda va arribar en forma d’una xarxa de persones i d’empreses voluntàries que ha arribat al centenar de membres. Fins i tot es van arribar a refusar més mans per cosir! 

Fascinant, perquè si el boca-orella va córrer entre els voluntaris també ho feu entre els sanitaris, de manera que s’han repartit 1979 bates, 1048 de peücs, 628 gorros, a part de 9450 mascaretes, 1459 pantalles i 100 salvaorelles impreseen 3D perquè les gomes de les mascaretes no facin mal. Un material que ha arribat al CAP de Bellavista i a les tres residències del municipi, a part d’altres llocs com l’Hospital de Granollers, la Mútua de Terrassa, l’Asil i la residència llar Cottet de la Garriga, la residència Guru de Valldoreix o la residència Verge de la Salut de la Roca. 

Aquesta iniciativa, a més, ha estat imitada a Montornès, Vilanova del Vallès i Vallromanes. Un aplaudiment també per als nostres voluntaris!