Un ple… i només un punt!

Dimarts vint-i-vuit de gener. Ahir es va convocar el ple d’aquest dijous. Pocs dies de marge, però suficients aquest mes. El govern de les Franqueses, amb un padró de 20.000 habitants i uns sous de ciutat de 50.000, només porta un punt a votació: el canvi d’horari dels plens. No és excepcional. Fa molts mesos que els plenaris tenen pocs punts, la major part dels quals de tràmit. En canvi no es resolen temes pendents de fa mesos, pendents de fa anys. Aquest govern ha anul·lat i modificat actes del govern anterior. Amb els mateixos partits i sovint amb les mateixes persones. Sense reconèixer cap error. Potser la fal·lera de prometre i de no complir, de gastar sense tenir els diners, de posar totxos que encara avui tenen dependències tancades, de fer publicitat i sortir a la foto d’abans de les eleccions de l’any passat, els va deixar esgotats i no es recuperaran fins que falti menys per a les properes. Potser van escurar les finances municipals fins al punt que no poden resistir cap nova actuació. Potser per això tanquem gener sense pressupostos. Potser per això no els han ni presentat a l’oposició. Potser si els tinguessin tampoc ho farien.

 

Àngel Profitós

ERC les Franqueses