Nyaps? No, gràcies.

Estiu/tardor de 2018. Després de la reforma del pont de Llerona i passats tres episodis de pluja, amb inundacions i talls de calçada inclosos, finalment hi ha un despreniment de terra i vegetació, al costat de la verge, amb el posterior arranjament.

Hivern de 2020. Episodi de pluja intens. Pont de Llerona tancat per esllavissades de terra i vegetació a l’alçada de la verge. De moment s’han retirat els arbres caiguts però, suposo i espero, que també s’haurà d’arreglar el marge, igual que al 2018.

Perdoneu la meva ignorància però, si fa un any ja hi va haver problemes en aquest mateix lloc i per la mateixa causa, no es podria haver fet la reforma a tot el marge, no només a la part afectada en aquell moment i estalviar maldecaps, complicacions i problemes de seguretat i mobilitat a la gent que passa habitualment per aquest pont? I més tenint en compte la quantitat de persones que transiten per aquest pas, sigui caminant, corrent o amb vehicle.

Recordeu què ens deia la Generalitat fa uns anys? La feina mal feta no té futur, la feina ben feta no té fronteres. Doncs d’això es tracta, de fer la feina bé, no a mitges.

 

J. A. Guillem