Som violentes les joves?

La sentència del Tribunal Suprem va marcar l’inici de la intensa repressió política que estem vivint aquests dies, especialment les joves. Però la repressió no és només quan una bala de foam ens treu un ull o quan una de les nostres veïnes és vexada i apallissada a comissaria.

També és repressió retirar el llaç groc del balcó de l’Ajuntament, perquè aquell llaç representa el nostre desacord amb la privació de llibertat a persones innocents i la defensa del dret a protesta. Però sembla que res d’això l’hi importa al nostre “estimat” govern local de Conveniència i 155.

Govern de les Franqueses, que espereu a sortir el carrer? Teniu por a escoltar el poble? Quan deixareu de pactar amb qui ens estomaca, treu ulls i ens posa a la presó per protestar? Preferiu assegurar la cadira i anar posant totxanes a les zones verdes, oi?

I si no els agrada el que hem dit, que s’hi posin fulles! Que els serà fàcil trobar-ne passejant per les voreres de Les Franqueses. A la carretera no n’hi ha cap, no fos cas que un cotxe patinés per una fulleta.

Jovent Republicà de Les Franqueses del Vallès