Es celebra el XIIè torneig Joan Bufí d’handbol  

El passat 12 d’octubre el pavelló poliesportiu de Corró d’Avall va acollir la dotzena edició del torneig Joan Bufí d’handbol base, que enguany va coincidir amb el 60è aniversari del club d’handbol AEH Les Franqueses. 

Aquest torneig, en el qual hi van participar 52 equips formats per nois i noies provinents de dotze clubs d’arreu de Catalunya, es va desenvolupar en les categories aleví i pre-benjamí. La competició constava d’una lligueta de partits de dues parts de dotze minuts amb posteriors creuaments entre els millors equips de cada grup. Cal destacar que l’AEH va ser el guanyador en la categoria aleví femenina. 

En l’acte de lliurament de premis, hi estigueren presents en Pere Bufí i l’Assumpció Bufí, fills de Joan Bufí, el qual fou el fundador del club i el primer president de l’AEH Les Franqueses.