Joves de les Franqueses!

En aquesta edició obrim el nostre article amb preguntes que ens hem fet. Preguntes senzilles, com per exemple: entén realment l’Ajuntament les necessitats dels joves?

Està clar que la mitjana d’edat que governa l’Ajuntament és bastant elevada. Aquí tindríem la primera resposta a la nostra pregunta, però només amb aquesta senzilla resposta no en teníem prou. També hem trobat retallades al Centre de Joves; res estrany en aquest Ajuntament -per desgràcia-, que disminueixi el pressupost del Centre de Joves, però això sí, que no falti cap euro per refer façanes o invertir els recursos del municipi en el maó, com faria tot bon convergent/socialista.

D’altra banda, ens hem preguntat si els regidors socialistes comparteixen els valors feministes necessaris per continuar la lluita cap a la igualtat i la resposta ha estat negativa. Està molt bé anar a un acte i fer veure que t’impliques com fan els regidors d’aquí, però mentrestant a nosaltres ens multen per penjar un cartell antifeixista i feminista a una de les places del poble. Continuem amb les mateixes polítiques de sempre, malauradament! Les Franqueses necessita un canvi.

Àlex Carreras

Secretari de finances, Jovent Republicà.