No, no és normal

Quan algunes situacions s’allarguen en el temps, tendim a assimilar-les, a treure-hi importància, a pensar que són “normals”.

L’actual situació política a Catalunya es pot veure de moltes maneres diferents, però, en cap cas, per molt que alguns ho pretenguin, ni és ni serà mai gens normal.

No és normal que alguns polítics nostres vulguin, promoguin i aplaudeixin que els seus adversaris polítics estiguin empresonats o exiliats, sense cap càrrec judicial que pugui reconèixer la justícia internacional. Ni és normal que aquesta justícia, desacreditada per la resta de justícies d’Europa, no admeti la seva total parcialitat, es disculpi i rectifiqui. Ni és normal la repressió política post-franquista i anti-democràtica que vivim. Tampoc ho és, l’odi que alguns mitjans de comunicació vessen cada dia envers la majoria dels catalans.

Per tant, hem de  persistir  a negar-nos a acceptar-ho com a normal.

LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, RETORN DELS EXILIATS I FI DE LA REPRESSIÓ POLÍTICA!!!!

Enric Serra

ANC les Franqueses