Menyspreu? O només prepotència?

Govern estatal? Govern municipal? Per descomptat, les actuacions del govern del PP i dels seus “palmeros” de Ciudadanos i del PSOE i de la seva justícia “imparcial i independent” són molt i molt pitjors. Rebel·lió, diuen. Com al 36, alguns volen guanyar per la força el que perden repetidament a les urnes. Però aquí ens toca parlar del nostre municipi. Sap greu dir-ho, però trobo a faltar l’antic regidor del PP. Sense ell al govern, l’antiga CiU i el nou PSC s’han desfermat. Li han tret al plenari totes les atribucions que han pogut (quinze); han deixat de respondre les preguntes que no els convenen (a data d’avui el regidor Marín em deu una resposta escrita del ple de febrer i el regidor Torres una del de març); mantenen votacions al ple tot i ser advertits d’errors als documents de l’expedient (per exemple al ple del mes de març, el tema del Sector R); admeten que ni s’han mirat alguns punts de l’ordre del dia (mocions del plenari de febrer); no responen en el termini legal recursos presentats (ara mateix en tenen un d’ERC que si tot va bé permetrà que rebaixem anticipadament el deute municipal –el de tots- en mig milió d’euros). És curt, però Garbuix ha reduït l’espai. Apa, siau!

Àngel Profitós

Regidor d’ERC